Kompresjonsgassfjærens strukturelle prinsipp og bruk

Strukturelt prinsipp forkompresjonsgassfjær:

Den deformeres hovedsakelig av kraften som genereres av gasskompresjon.Når kraften på fjæren er stor, vil rommet inne i fjæren krympe, og luften inne i fjæren vil bli komprimert og presset.Når luften er komprimert til en viss grad, vil fjæren generere elastisk kraft.På dette tidspunktet vil fjæren bli påvirket av den elastiske kraften, og den vil kunne gå tilbake til formen før deformasjon, det vil si til den opprinnelige tilstanden.Kompresjonsluftfjæren kan spille en meget god støtterolle, samt en meget god buffer- og bremserolle.Dessuten kan den spesielle trykkluftfjæren også spille en meget kraftig rolle i vinkeljustering og støtdemping.

Bruksmetode:

1. For å tilføre en viss mengde luft inn ikompresjonsgassfjær, må den spesifikke inngangsmengden bestemmes i henhold til de forskjellige modellene av fjæren, som er tydelig beskrevet i instruksjonene til kompresjonsgassfjæren.Les derfor instruksjonene til kompresjonsgassfjæren nøye før du bruker kompresjonsgassfjæren.

2. Etter å ha fylt luften, setter vi trykkluftfjæren i posisjonen der den skal brukes.Hvis det er nødvendig for å støtte noe, må det plasseres under objektet som skal støttes.

3. Hvis du trenger å bruke den til støtdemping eller endre vinkelen, må du nøye måle parametrene for deformasjonsgrad og vinkelendring, og bestemme posisjonen i henhold til parametrene.Plasser den kraftbærende stangen til kompresjonsgassfjæren under gjenstanden for å sikre at kompresjonengassfjærkan bære kraften vertikalt eller parallelt, slik at kompresjonsgassfjæren kan tas i bruk.


Innleggstid: 17. oktober 2022