Demonteringsmetode for å støtte gassfjæren

Kjennetegn påstøttende gassfjærog valg av evalueringskvalitet:

Destøttende gassfjærer sammensatt av følgende deler: trykksylinder, stempelstang, stempel, tetningsføringshylse, fyller, kontrollelementer inne i sylinderen og utenfor sylinderen, og koblinger.Så i dag, la oss introdusere egenskapene og kvalitetsevalueringen til den støttende gassfjæren!

Egenskaper: Den støttende gassfjæren er en slags løftefjær som kan spare arbeidskraft.Den kan deles inn i selvlåsende støttende gassfjærer (som bunnløfting av setet, rygg på sjefens stol osv.), og ikke-selvlåsende støttende gassfjærer (som løftestøtten til bagasjerommet og skapdør).

For å bedømme kvaliteten til en støttende gassfjær, bør følgende aspekter tas i betraktning: For det første dens tetningsytelse.Hvis tetningsytelsen ikke er god, vil oljelekkasje og gasslekkasje oppstå i bruksprosessen;Den andre er nøyaktighet, og rekkevidden av endringen er en viktig standard for å måle kvaliteten på en støttende gassfjær.Jo mindre endringsområdet er, desto bedre er kvaliteten på den støttende gassfjæren, og omvendt.

1、 Lokalisering

Før du demonterer støttegassfjæren, er det nødvendig å finne riktig posisjon.Gassfjærstøttestangen skal installeres i en nedadgående stilling, og pelen skal ikke reverseres.Derfor, we bør sikre sin plassering før demontering, og deretter gjøre en enkel observasjon.

Det er bedre å sikre motstandskvaliteten og dempingsytelsen, og deretter fjerne dem i henhold til den spesifikke situasjonen.Hvis det er nødvendig å fjerne gassfjæren på grunn av feilen, må du ikke fjerne den med kraft for å unngå alvorlige problemer.

2, Litt blødning

Vi kan setteluftfjærpå boredekket først, finn deretter en passende posisjon, og bruk en liten borekrone til å bore hull og tømme luften.– Den første boringen skal ikke være for stor, så vi må tømme sakte for å unngå noen interne feil.

Lyden av luftblødning kan dukke opp i boreøyeblikket, og olje kan også slippes ut, så vi bør være forsiktige og bruke verneklær.


Innleggstid: Jan-09-2023