Hvordan bestemme elastisiteten til gassfjæren?

Produsent avgassfjær: i likhet med generell torsjonsfjær er gassfjæren elastisk, og størrelsen kan bestemmes av N2 arbeidstrykk eller hydraulisk sylinderdiameter.Men forskjellig fra mekanisk fjær har den en nesten lineær duktilitetskurve, og noen hovedparametre kan defineres fleksibelt i henhold til arbeidsforholdene.

Nå, la oss faktisk håndtere noen problemer i gassfjæren, slik at vi kan vite hvordan vi skal håndtere slike problemer når vi møter dem.

1. Hvordan demonteregassfjær?

Svar: Før du demonterer gassfjæren, bor du et lite rundt hull i bunnen av gassfjæren for å slippe gassen og oljen inn i den, og demonter den deretter.Den kan imidlertid ikke demonteres etter ønske, noe som kan skade den.

2. Hva er gassfjæren forseglet med?

Svar: Tetningene i gassfjæren er hovedsakelig sammensatt av tetningsringer, som hovedsakelig spiller rollen som gasstetning.Gassfjærprodusenten forteller at det vanligvis er en metallring i midten av tetningsringen, som er pakket inn med duktil plast.

3. Kangassfjærrepareres hvis den er ødelagt?

Svar: Når gassfjæren er ødelagt, kan den ikke repareres, bare skaden kan løses.

Gassfjærprodusenten forteller deg at det er noen ting du bør være oppmerksom på når du bruker gassfjæren, ellers vil levetiden til gassfjæren bli forkortet, og til og med gassfjæren vil bli skadet.De viktigste skadefaktorene er som følger:

1、 Gassfjæren skal ikke behandles.

2、 Ikke sveis gassfjæren og ikke kast den inn i ilden.

3、 Ikke plasser gassfjæren på et sted med høy temperatur, høy luftfuktighet, direkte sollys og mye støv.

4、 Produsenten av gassfjær ber deg ikke demontere og modifisere koblingene til gassfjæren og slangen.Utilsiktet demontering kan føre til at deler spretter ut under høyt trykk, noe som er svært farlig.

5、 Gassfjærenprodusentforteller deg at du ikke skal få gassfjærene til å kollidere med hverandre under lagring og håndtering.Spesielt når stempelstangen er ripet opp, vil levetiden til gassfjæren bli kraftig forkortet.Vær spesielt oppmerksom når du bruker.


Innleggstid: 18. november 2022