Livstestmetoden til låsbar gassfjær

Stempelstangen til gassfjæren er vertikalt installert på gassfjærutmattelsestestmaskinen med koblinger med begge ender nedover.Registrer åpningskraften og startkraften i den første syklusen, og ekspansjonskraften og kompresjonskraften F1, F2, F3, F4 i den andre syklusen, for å beregne nominell kraft, dynamisk friksjonskraft og elastisk kraftforhold til gassfjæren .

Delåst gassfjærskal låses i midtspenntilstand for å teste låsekraften.Målehastigheten til fjærlevetidstesteren er 2 mm/min, og den aksiale kompresjonskraften som kreves for at stempelstangen skal produsere 1 mm forskyvning er låsekraftverdien.

Før strikkenlåsende gassfjærtest, skal den sykles tre ganger under simulert arbeidstilstand, og deretter låses ved midtpunktet av slaget.Målehastigheten til gassfjærens levetidstester er 8 mm/min, og den aksiale kompresjonskraften som kreves for at stempelstangen skal bevege seg 4 mm er låsekraftverdien.

Fjærgasslevetid test:

I henhold til testmetoden, høy og lav temperatur lagringsytelsegassfjærhar utmerket testkraft, og deretter klemmes den fast på testmaskinen for gassfjærens levetid.Testmaskinen utfører gassfjærsyklus under simulert arbeidstilstand, med syklusfrekvensen på 10-16 ganger/minutt.Under hele testen skal temperaturen på gassfjærsylinderen ikke være høyere enn 50.

Etter hver 10.000. syklus skal ytelsen til kraften måles i henhold til testmetoden.Etter 200,000 sykluser skal måleresultatene oppfylle følgende krav.

Tetningsytelse - Når gassfjærreguleringsventilen er lukket, skal stempelet ha god tetningsevne for å sikre at stempelstangen kan låses i enhver posisjon.

Sykluslevetid - Sylinderen etter høy- og lavtemperaturlagringsytelsestesten skal kunne tåle200 000 sykluslivstester, og den nominelle kraftdempningen etter testen skal være mindre enn 10 %.


Innleggstid: 09-02-2023