Hva er forskjellene i installasjonen av gassfjærer i forskjellige retninger?

Med tanke på om gassfjærer montert på kompresjons- eller forlengelsesslaget.Noen gassfjærer er designet for å fungere mer effektivt i én retning, og montering i feil retning kan påvirke ytelsen.

Den første typen er vertikal installasjon.

Vertikal installasjon er en vanlig orientering for gassfjærer, der stangen (forlenget del) vender oppover. Denne orienteringen er egnet for applikasjoner der gassfjæren brukes til å løfte eller støtte last i vertikal retning, for eksempel i luker,skap, eller dører.

Den andre typen er horisontal installasjon.

Ved horisontal installasjon monteres gassfjæren med stangen vendt sideveis. Denne orienteringen er egnet for bruksområder der gassfjæren trenger å gi støtte eller demping i horisontal retning, for eksempel med lokk eller paneler som kan åpnes til siden.

Den tredje typen er vinklet installasjon.

Gassfjærer kan også installeres i en vinkel for å imøtekomme spesifikke designkrav. Når de installeres i en vinkel, kan gassfjærens kraft og ytelse bli påvirket, og det kan være nødvendig med beregninger for å bestemme den effektive kraften og forventet oppførsel.

Se alltid produsentens retningslinjer og installasjonsinstruksjoner som er spesifikke for gassfjærmodellen du bruker.Feil installasjon kan føre til redusert ytelse, for tidlig slitasje eller sikkerhetsproblemer.Er du i tvil, rådfør deg med Guangzhou Tieying Spring Technology Co.,Ltd for profesjonelle råd.


Innleggstid: Jan-06-2024